Måste bli glad igen så jag letar glad-över-saker:

10 Jan
  • I söndags på tävlingen pratade jag med en mamma jag tidigare inte pratat med, hon brukar dock prata med Hanna och Hannas pappa. Vi bytte bara några ord innan hon berömde min Hanna, inte bara över hennes prestation utan även som person. Jag blev jätte glad (givetvis) men hade mer öppen mun än att jag sa tack… Men jag blev och är glad över att hon pratade så fint om Hanna samt sa det till mig och det ska jag säga till henne nästa tävling!
  • Att det stod flash som smeknamn på mig på helgens tävling hade vissa inte kopplat till blixten (vilket är konstigt eftersom jag oftast kommer sist…) utan de trodde som i flash, lite cool sådär och det stämde ju så de hade inte reagerat. Fina!
  • Matilda! Alltså, hon kom på tävlingen i söndags när jag precis torkat de värsta tårarna, sa något skämtsamt och det är väl himla fint att det finns så fina ungdomar som kan krama om en annan ungdoms mamma (!!!) och säga något fint. Härligt!
  • Att folk pratar och frågar om mitt företag, man berättar och de vill ha kontakt för kanske det dyker upp något. Jag blir glad som en gris (varför skrev jag just gris…) och allt detta gör mig lika glad varje gång!
  • Att jag nu gått hem från jobbet och inte går tillbaka förrän den 23:e januari… Någon semesterdag, någon stryk-dagen-bara och istället ska jag ha det lugnare, sovmorgon, plugga och pussas samt litet äventyr. Varför har jag inte flera miljoner på banken så jag bara kunde göra roliga saker som jag själv valde, jissus vad kul jag skulle haft varje dag!
  • Långledighet firas med pusskväll!
  • Jag har hämtat ut material till min utbildning och jag är SÅ förväntansfull! Det var lite hålla-andan-tungt när jag klickade på att jag skulle köpa en utbildning, det är mycket pengar det handlar om, är jag riktigt säker? När jag sedan fick bekräftat via mail så kändes det rätt och nu när jag hämtat ut material, ser pärmar, DVD för att inte tala om alla spännande böcker – SHIT, det här kommer bli superduperwow! Snart kommer det nya kategorier till denna bloggen…
  • Onsdag och torsdag kommer det bli en hel del träning iform av friidrott, ska bli himla kul!
  • Bloggen. Jag tycker det är skönt att skriva av sig, gå tillbaka och läsa och det är fantastiskt kul att läsarantalet ökar! Ni är så välkomna så!
  • Att jag gjort det igen, gått ur min trygghetszon… Men mer om det i senare inlägg för nu måste jag rusa, har en del att fixa med innan pusskvällen!

Puss på er också! (Är fortfarande ledsen över gamla Lilly men det har landat lite, jag försöker tänka på alla fina minnen jag har med henne i, hennes leende och dåliga skämt… Hon var bland de finaste människorna jag mött och jag är glad att jag haft en sådan fin människa i min närhet)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: