Hanna tävling

16 Jan

När jag satt och åt frukost i det ”Ängelholmska hemmet” så tävlade Hanna i Karlskona. 60 meter och längd stod på schemat och uppdateringar antingen messades eller ringdes in, känns alltid som jag är där med henne även när jag inte är det…

60 meter. Hanna var inte nöjd med försökstiden men gick till final som andra bästa tid där hon kom just 2:a, vann gjorde Hoffvännen med 2 hundradelar (konstigt nog så hade de glömt ta tiden på finalen… konstigt men första gången och sådant kan säkert hända men det är inget kul för de vill ju ha sina tider…)

Längd. 2 övertramp, 2 långt innan plankan, 1 ok och 1 dåligt. Hannas ord hur det gick… Hennes längsta hopp var 5,26 m men det hade även en annan tjej så det blev andrahoppet som avgjorde och då kom Hanna 2:a.

Tresteg. Nu var det söndag och vi var på plats. Samtliga hopp var en bra bit innan plankan, lite surt men jag tycker annars att det såg bra ut. Hon vann på 10,82, bra längd för att vara så långt innan plankan.

200 meter. Förra gången hon sprang 200 meter var i samma hall i december och den tiden var hon inte nöjd med, det var då hon ville strunta i att springa för hon var trött men hennes mamma tvingade henne… Hon hade varit med i 3 grenar innan så det var ok att vara trött, men bra träning och så sprang hon. Dålig tid som sagt och det var väl detta hon ville förbättra. Och det gjorde hon. En väldigt dålig start, riktigt dålig om jag ska vara ärligt men hon kom igen, slet som ett djur på upploppet, trodde att hon blev 2:a men hon vann.

Hon var först besviken, hon hade velat ha ännu bättre tid och hon tänkte tillbaka på tiden hon gjorde innan hon blev ungdomstrött… Men det är som det är, vi tänker om, får vara besviken men tiden var bra mycket bättre än förra gången och det är nog utifrån det vi ska räkna. Hon vann förresten 200 meter.

 

Annonser

3 svar to “Hanna tävling”

 1. hanna hoff 16 januari 2012 den 5:29 e m #

  Du valde fel dag att vara där! jag var ju bara där på lördagen! 😉

  • Malin 17 januari 2012 den 12:56 e m #

   Eller så valde du fel dag att tävla på… 😉
   Men hoppas vi ses snart!

   • hanna hoff 24 januari 2012 den 5:22 e m #

    nej det gjorde jag inte,haha! 🙂
    Jag träffar hanna på sm kom vi fram till. Om du ska dit ses vi då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: