Ont i magen…

2 Apr

Om jag har ont i magen dagen innan Hanna har åkt, vad kommer jag då inte ha kommande vecka… Loj, trött, förvirrad tonåring, jag ser redan nu hur hon kommer snurra till saker och ting. Pass. Biljetter. Pengar. Sig själv… Och samtidigt vet jag att hon självständig och klarar sig, detta blir en extra utmaning och hon är i trygga händer. Men åh, hur ska jag kunna koppla av. Nu vet jag hur det känns, när barnen är mellan världarna och man måste klippa navelsträngen. Jag gillar det inte. Men det är bra. Men inte kul på ett annat sätt. Pust. Inte lätt det här…

Men jag gillade träningen igår, styrketräningen. Jag körde knäböj, axlar, armar och mage. Ett bra pass och speciellt knäböj där jag testade med att öka och öka och öka lite till. Sedan var vikterna slut, mer än 85 kg kunde jag inte köra. Dock så är 85 kg bra ett tag till, det var ganska jobbigt och det kommer jag nog känna jobbigt någon vecka till. Hur jag gör sen vet jag inte, det tar jag då. Marklyft, den här övningen måste jag få hjälp med, jag gör fel men jag vet inte riktigt vad. Magövningarna vi gjorde var de nya och både jag och Hanna har svårt med den där förbaskade svanken men det gäller att träna på. Och så pratade vi lite om det att många gånger om man ska göra magövningar så kör man de man kan men hur utvecklande är det egentligen… Nej, testa nya, försvåra, ändra, så det blir det lite utmanande och dessutom blir du bättre på det du inte kan.

Igår matchade jag inte alls. Mönstrade tights och mönstrat linne, såg hemskt ut tillsammans men vad gör det, det var ingen som såg oss. Men jag skämtade lite lätt på instagram när jag la ut bild. För jag hade mönstrade kläder och passet gick bra, innebär det att man är mösterelev då… (sorry för suddig bild)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: