Yes box!

23 Maj

Inte bara varmt eller jätte varmt utan super varmt! Klibbigt och svettigt på Army Fitness Camp men mentalt började jag ladda redan där och då – ikväll ska jag under 23 minuter!

Hanna hade haft ont i huvudet tidigare på dagen så hade inte bestämt sig men jag skulle köra ändå men när hon messade och skrev att hon var på, då bara visste jag att det skulle gå bra.

Jag gillar att springa själv. Jag tror på att ut och jogglullspringa samtidigt som man pratar med vän för att slå 2 flugor i en smäll, det är kul, det gåt lättare men tyvärr får jag inte in den träningen också. Men nu till gårdagens löpning. Hanna är bra att springa med. Hon ligger inte för långt fram även om hon hade kunnat, bara en liiiiiten bit framför. Hon låter mig springa och puststöna samtidigt som jag har musik i öronen och ja, hon är bra.

Det var fortfarande varmt. Det kändes i vaderna. Jag fick håll. Jag mådde illa och när jag såg 21 minuter och nästan var framme så funderade jag starkt på att stanna för jag orkade bara inte… Alltså, DÅ är man trött. Men trots det så fortsatte jag, dessutom ökade jag och sista biten var nästan ett 100 meters lopp. Men fram kom jag. Trött var jag. Och snabb var jag också tydligen…22.20 min!

Hanna – När springer vi nästa gång, jag måste under 22 minuter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: