Seriematch

12 Jun

Hanna tävlade i helgen. Det var seriematch och det är egentligen en väldigt kul tävling! Mycket roligare om man har folk, som vi inte har och hade först tävlingen och nu i andra så blev det återbud och så var de bara 3 kvar (blev inte ens stafettlag…) men de gjorde så gott de kunde, såg det som träning och ja, det gick bra.

Om jag ska berätta lite snabbt vad det är så är det en serie med olika divisioner. Samtliga grenar är med, uppdelade på 2 tävlingar och så får laget/klubben själv bestämma vem i varje lag som ska göra vad och man får bara gör begränsade grenar så Hanna tex kan och får inte göra tex 5 grenar. Det är en tävling där man tävlar individuellt men ändå inte då man tävlar för laget, för att ge poäng till sitt lag. Himla kul när jag tänker efter igen!

Hur som, Susanne hade bestämt att Hanna skulle springa 100 meter och 400 meter. 100 sa hon inget åt men 400 m…. ojojoj, vad hon inte ville det. Men Susanne sa och jag sa också en del (såsom att man inte förväntar sig något då det inte är hennes gren och så är det ju, man vill ju bara att hon ska göra det bästa hon kan och så har man förståelse för hur det än går för det är ju inte hennes gren…). Och det gick bra. 100 meter var jobbigt, precis under 13 sekunder men hon var riktigt trött sa hon och fick vila lite 1 timme innan det var dags för 400 men där gick det bättre! Hon höll bra och jämn fart, hade bara 2 sekunder sämre än förra året (också seriematch, också en tränare som tvingade henne att springa 400 meter…) och hon vann!

Lite roligt för hon kom inte bara i tidningen (visst ser det ut som hon ler, jag kan dock berätta att man orkar inte le när man springer 400 meter så det gör hon inte men kul att hon ser mer glad ut än arg… och så är det lite konstigt att det står Anna istället för Hanna…) utan Gnistan i Ronneby hade filmat deras tjej och lagt upp på nätet och jodå, där såg man även Hanna, vad kul! Titta HÄR om  ni vill se Hanna springa och vinna 400 meter. Hanna är på bana 1, har blått linne och röda byxor. Och tittar man noga när de sprungit sådär 200 meter så ser man en man springa lite över gräsmattan, det är Hannas pappa. Och vill man se Hanna springa 100 meter så gör man det HÄR. Samma här, blått linne och röda byxor men skillanden (bortsett från att det är 100 och inte 400) är att här håller sig Hannas pappa undan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: