Tänk om – gör rätt

29 Aug

Och planer ändras. Knappt hann jag skriva ut tanken om vecka 35 träning förrän Hanna frågar om jag kom ihåg föräldramöte. Äh, visst… tisdagspromenaden flyttar jag till onsdagsmorgonen och så var det löst. Och vad skönt det är att gå på morgonen! Och ännu enklare blir det i snygg jacka! Köpte den på friidrottstävling i Helsingborg i somras, halva priset och den blev min och invigning som sagt i morse.

Friidrottsträning ikväll och jag hörde en liten fågel viska något om trapporna… När jag började träna friidrott och Susanne sa att vi skulle vara och träna i trappan så tittade jag på Hanna lite frågande sådär om vad det var och hur det var och fick svar – Susannes träning ÄR jobbig men Susanne OCH trapporna, det är SÅ jobbigt! Och japp, det var det. Så nu sitter jag på jobbet och blir trött i benen bara av tanken…

Jag har gjort några nya övningar på sista tiden och känt samma sak – jag är ganska svag i baksida lår. Inget bra och något jag nog måste börja träna lite extra. Smälla till i baksidan är vanligt och något jag vill undvika så jag lägger nog till det i den övriga planeringen. Små övningar hemma, varannan dag sådär, tillsammans med andra små övningar hemma. Det blir bra.

Nu blir det andra koppen te.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: