Söndagens pass

29 Okt

Det är roligt att träna med ungdomarna. Det är roligt att träna själv, det gillar jag också. Och ibland kan jag också tycka om att träna med någon annan, ha sällskap. Speciellt om man kan kombinera 2 olika tänk vad man vill ha ut av träningen. Igår söndag klarade vi det bra.

Joggade en runda, hittade en backe och medan Anna sprang snabbare så körde jag maxfart. 5 gånger och så sprang vi vidare till trapporna och de var stora trappsteg så det blev stora steg för oss. 5 gånger och så sprang vi vidare. Kom fram till en stor kulle med en liten ojämn stig och Anna ville köra men jag vågade inte, lite för stor risk att skadas så jag gjorde knäböj istället. När vi var klara var Anna uppåt värre och ville köra lilla rundan i snabbt tempo. Själv var jag mer än nöjd och började stretcha och så tog jag tiden på henne. Hon kände av lite snabbare i backe och trappan i både lår och rumpa men jag som är van kände ingenting mer än att det höjer pulsen lite och är svettigt.

Anna är snabbare på att jogga och det vill hon bli ännu bättre på, jag är snabbare explosivt och det vill jag bli bättre på och nu kombinerade vi detta bra och fick ett grymt härligt pass i Malmö som bjöd på härligt vårväder. Och visst var vi fina med matchande kläder…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: