Min åttonde vecka

5 Mar

IMG_5444Utmaning där jag under 82 dagar håller mig strikt i kost och träning med Lisa PT. Tanken är att bli stark (mest i nacke och rygg där jag har min skada) samt bli explosivt snabb!

Är detta fjärde vecka jag inte håller mig till träningsplanen..? Det är svårt att få till. Livet kommer emellan, planer ändras, det är mycket, jag har haft intensiv vecka och känt mig lite splittrad för att ha koll på allt och då är inte min första prioritering att hålla mig till träningsplanen utan mer att fixa allt, sömn och återhämtning. Och som jag nämnde förra veckan, maten håller jag mig till och japp, den biten funkar. Det som också funkat är att jag haft en härlig vecka med mycket tid för fina människor, gjort kuliga saker och haft fullt med vårkänslor!

Helt klart är det torsdagens pass med Petra jag minns mest, det var utöver det vanliga och inget jag tidigare gjort. Jobbigt som f-n under tiden men skönt efteråt, ojojoj, vad glad jag var efteråt när jag kände att andningen var under kontroll efteråt samt att detta var andra långlöpningen där jag inte kände något i rygg/nacke (första passet var förra söndagen när jag sprang 2 timmar, då kände jag inte heller något). Jag vågar inte ropa hej för tidigt men jag är inte van att inte känna något så ni förstår säkert hur glad jag är över det. Nöjd med Petras pass, halvnöjd med söndagens löpning men annars är jag inte alls nöjd med veckans träning. Mailade Lisa med några funderingar, lite gnälla-av-mig, kanske ändra, kanske något annat… och fick tillbaka nytt upplägg och fick DEFINITIVT mer energi att köra de 4 veckorna riktig bra! Wow, peppad!

Den där känslan jag har haft att det är något i min kropp, är borta och jag känner mig helt frisk. Allt omtumlande har lagt sig, intensiva veckor har lugnat sig, solen och vårkänslorna har kommit och ja, det känns som att mars kommer bli riktigt bra. Så, nu kööööör vi, 4 veckor kvar, nu är jag nära…

Veckans siffror: – 4 cm, – 0,5 kg, 5 h träning

Annonser

4 svar to “Min åttonde vecka”

 1. Nella 06 mars 2013 den 1:22 e m #

  supersnygg!!!

  • Malin 08 mars 2013 den 7:36 f m #

   Tack Nella 🙂

 2. Maria Sjöberg 10 mars 2013 den 12:11 e m #

  Gud vad snygg du är. Lön för mödan 🙂 Kram

  • Malin 14 mars 2013 den 11:14 f m #

   Tack fina Maria! Känner mig stark och glad! 🙂 Kram till dig, hoppas vi ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: