Tycker inte om….

19 Sep

… att jag mer och mer, prioriterar mindre och mindre denna blogg. Lite rädd att det ska gå åt det hållet och så finns det ingen blogg kvar och DET tycker jag är synd. Så nu bestämmer jag att nu får jag komma igång igen. För jag tyker ju om detta att skriva av mig, dokumentera, gå tillbaka och hålla reda på vad jag gör. Jag gillar du detta och saker man gilla ska man ju göra.

Kroppen – Knaset med benet är fortfarande där men nu har jag fått remiss till sjukhuset och jag hoppas på klara besked vad det är, vad man kan göra och när allt kommer bli bra. Jag har fått nässpray mot min allergi, med kortison, som gav utslag till en början men har lagt sig men det har hjälpt SUPER bra och jag kan numera andas med näsan – bra va! Också läst en bok om näsandning (eller nja, om hälsa men ett kapitel var om näsandning och främst överandning för jodå, man kan överandas och jag tror nämligen att jag har gjort det) så nu tränas det för fullt – andas med näsan.

Knoppen – Det pluggas, pluggas, planeras och pluggas. Har tänkt lite att det ska bli en plugghöst när jag fokuserar på plugget, jag vill ju så gärna bli klar… På någet sätt känns det ganska skönt att ha det tänket och det gör det hela lättare då det jag pluggar är mer än intressant och alltid lär mig något nytt. Jag ska ju iväg i vinter på kurs och jag tror inte att jag kommer vara klar då men jag kommer vara mycket längre fram än om jag gör som tidigare, att plugga lite då och då, mer när det finns tid, till skillnad nu när jag ska ta mig tid.

Företag – Jag TOK älskar mina träningsgrupper, 2 som är igång nu och jag får så mycket energi måndagar och tisdagar att jag nästan däckar av trötthet på onsdagar. Jag tränar några privat, jag coachar några via mail, jag planerar för föreläsning och så planerar jag för nästa termin, alltid några steg framåt vad jag ska göra och främst, vad jag känner att jag vill göra. I våras kände jag vad jag ville så nu i höst är jag med och startar upp Lunch Beat Kristianstad, det ska bli jätte kul. Men ganska lugn höst och därför mer plugg än företag.

Träning – Har fått anpassa träningen efter benet och övriga krämpor men det går bra, även om jag svär ibland att min plan hela tiden ändras. Men, då får den väl ändras, dock kommer jag inte falla utan jag reser mig och kämpar på. Just nu så känns det mycket bra, jag har också fått till ett himla bra träningsschema fram till och med v.44 så är väldigt pepp. Dock får jag inte riktigt till det där med maten och främst matlådor, jag tar mig inte tiden och lite att jag faktiskt inte orkar göra det heller. Jag hoppas på vändning ganska snart.

Hanna – Trivs mycket bra. Funkar bra med skolan, friidrotten och att bo själv. Jag fick som sagt min oro och lite ledsamhet över allt så fick väl ut allt då. Jag känner att jag ibland har lite känslor utanpå och är lite extra oroligt på vissa saker men ändå under kontroll till 90 % och jag känner mig också glad, Hanna är ju glad så då kan jag inte vara annat.

Malin – Mår mycket bra, gör roliga saker, är lite hösttrött men har lagt in lite extra ta-det-lugnt-stunder och sover liiiite mer än vad jag brukar så jag hoppas att jag snart känner mig pigg vilket jag faktiskt är för jag ser fram emot hösten. Men mest ser jag fram emot vår resa i vinter och håll i er – mindre än 100 dagar dit – BIG PEPP på det!

Det var lite av vad som händer nu och jag hoppas det inte ska dröja alltför länge med uppdatering härinne…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: