ÄVENTYR

Vilka äventyr jag har varit med om på denna resa! Men ett av de största är att jag startade företag – LADDA OM

REKORD:

 • 60 meter: 8.84 sek (Karlskrona, 130209)
 • 100 meter: 14,46 (Helsingborg 110702)
 • 200 meter: 30,62 sek (Huddinge 120211)
 • Längd: 3,99 m (Olofström 110817)
 • 1 mil: 58.45 min (Bromölla Maraton 101114)
 • Löparrekord: 1,9 mil (Hemma 100927)
 • Dagsrekord: 3 mil löpning (Hemma 101118)
 • Kula: 7,38 m (Huddinge 120211)
 • Spjut: 11,73 m (Olofström 110925)
 • Diskus: 17,88 m (Olofström 110925)
 • Slägga: 16,56 m (Olofström 110925)
 • Castorama: 1117 poäng (Olofström 110925)

2010

MAJ – Testsprang 100 meterslopp på hemmaplan, med Hanna bredvid mig för att lugna mig (hon vann hela loppet…)  Tid: 15.85 s och du kan läsa om det HÄR

AUGUSTI – Mitt jag-förlorade-vad-nu-springer-jag-100-meters-loppet. Tid: 15:29 s och du kan läsa om det HÄR. Det var så himla kul att jag ställde upp i en tävling till. Tid: 15.19 s (dock med fel vind så man får inte räkna det, tyvärr, inte ens om man fyllt 30…) och mer om den dagen kan du läsa HÄR.

SEPTEMBER – Jag sprang Tjejmilen och trots att jag var halvkass, så tog jag min tävlingstid som tidigare var 69 minuter. Ny tid är: 62.43 min och om denna tävling kan du läsa HÄR. I slutet av månaden fick jag superenergi när jag var ute och sprang och slog mitt tidigare löparrekord som var 1 mil och som nu är 1,9 mil! Om det kan du läsa HÄR.

NOVEMBER – Äntligen är det dags för tävling, nu 1 mil och jag lyckas slå mitt rekord på hela 4 minuter, det nya är nu 58.45. Om loppet kan du läsa HÄR. Jag var hög av lycka, inspirerad av ett gäng som skulle springa 1 mil 8 gånger på en dag och tänkte att jag kunde väl göra något liknande… något som passade mig. Så jag sprang 5 km 6 gånger, om det kan du läsa HÄR.

DECEMBER – 18 december och mitt första 60-meterslopp där speakern berättar högt och tydligen vem jag är och jag är så nervös att jag darrar så mycket att det blir omstart… Men jag kom i mål och dessutom med en tid långt under än jag hoppats på. Läs om mitt lopp HÄR. 31:e december tog jag ett stort beslut…

Vill du läsa om Hannas 2010 kan du göra det HÄR.

2011

JANUARI – 9:e januari och det är dags igen. Jag är laddad och tar mitt rekord, mer om det kan du läsa HÄR. Veckan därpå var det dags igen och det blev ytterligare bara ett rekord och jag var så glad att jag bloggade om det HÄR, HÄR och HÄR. Och tro det eller ej, helgen därpå var det dags IGEN. Denna gång var jag mer lugn, nu hade jag börjat vänja mig och kanske det var det som gjorde att jag tog mitt rekord ytterligare (läs HÄR), inte bara med någon hundradel utan faktiskt 9. Det nya rekordet var nu 9.07 och jag var så galet glad för jag kände att jag började nå mitt mål som är att komma under 9 sekunder…

MARS – 5:e mars och det var då dags för årets tävling för mig, Veteran SM. Så jäkla taggad och fortfarande med 3 mål som jag ännu inte klarat men jag åkte dit och tog alla och dessutom blev det silver! Galet kul och mer om det kan du läsa HÄR

MAJ – Så var det maj och dags för utomhussäsongen. 1 år tidigare hade jag tiden 15.85 (manuell tid) och mitt mål var att denna tid skulle förbättras med 1 sekund, till 14.85 men se, det blev bättre än så…. Läs loppet HÄR. Maj är även en ”stafettmånad” så efter mycket träning på det och att Ellen fick förhinder, fick jag hoppa in och springa DM stafett, 4 x 100 m, det kan du läsa om HÄR.

JUNI – Och så blev jag med företag – ops! Det var mycket företag och plugg men det var även tävling i Karlskrona (med eltid och godkänd vind dessutom…) och det kan du läsa om HÄR. I juni ställde jag även upp i DM (nope, inte för veteraner utan vanligt DM…) och tog ta mig tusan silver (fråga inte hur många vi var…) och det kan du läsa om HÄR.

JULI – Sommar, ont-i-rumpan-skadad men jag ställde upp i Helsingborg och det var väl tur, tog rekordet med en hundradel till 14,46 och blev hyllad som en ”kändis”, om det kan du läsa HÄR. Men, senaste veckorna hade jag haft känningar i rumpan/skinkan och så var jag inte nöjd, 100 meter kändes som sådär 20 meter för långt. Här lekte jag med tanken på att inte tävla mer i sommar…

AUGUSTI – 6 augusti stod jag dock på plats igen i ett startblock… Läs om det HÄR. Och så var det dags för Veteran DM där jag missade första tävlingen men andra, då var jag med och ställde upp i 2 helt nya grenar! Det gick bra och du kan läsa om det HÄR.

DECEMBER – Det har varit en tung höst, inte alls som jag tänkt från en början… Mitt företag har tagit mycket tid, mitt eget fokus har fått stå tillbaka lite, andningen har varit kass, haft småkänningar lite här och var och så har jag varit så trött… Så inte så konstigt att jag var nervös inför första tävlingen men det hade jag inte behövt vara! Om den tävlingen kan ni läsa HÄR

2012

JANUARI – Månaden började med Kristianstadtävling, läs mer HÄR. I slutet var det dags för stor tävling, i Malmö och det är alltid kul med så stor tävling. Jag skulle även försöka springa 2 stycken 60 meterslopp med bara 1 timmes mellanrum… Läs mer om tävlingen HÄR.

FEBRUARI – Och så var det dags – Mitt andra SM! Så laddad, så himla grymt laddad och med 2 rekord och 2 silvermedaljer kan man väl inte vara annat än nöjd. Mer om tävlingen kan du läsa HÄR.

MARS – Jag började mars med att kontakta Benny, väldigt duktig på styrketräning. Ett nytt program, upplägg, tänk och nu är det uppbyggnad som pågår, vilken kick det blev med något nytt!

APRIL – När påsken kom så kom även nackspärren… Som sedan visade sig berodde på att min gamla skada var tillbaka. 1 steg fram och 100 bak, kändes det som. Men jag ska hålla många år så jag backade och ”började om från böjan”

MAJ – Jag testade på 100 meters lopp men det gick inte…

JUNI – Kan man inte träna och springa max, så kan man alltid gå tänkte jag och så gick jag. Långt. Läs mer om det HÄR.

SEPTEMBER – Jag är tillbaka! Kroppen känns bra, nu lägger jag i en växel, styrka och snabbhet, i vinter ska jag vara snabb! Jag är i full gång med mitt träningsföretag och tränar föreningar, grupper, har Camp och tränar privat.

NOVEMBER – Hej nackspärr, du var inte välkommen…

2013

JANUARI – Nytt år, nya tag och jag börjar året men en rejäl kick! En utmaning där tanken är att bli stark (mest i nacke/rygg) och snabb och mer om det kan du läsa HÄR. Och i slutet av månaden får jag frågan om jag vill springa Marathon, liiiiite skillnad från 60 meter men… hur svårt kan det vara…. Läs mer HÄR

FEBRUARI – Jag tränar på, blir sjuk precis innan SM men jodå, det gick ändå! Läs mer om SM och dagen HÄR.

MARS – Jag börjar i min första löpargrupp någonsin. Mer om det läser du HÄR. Jag slår även rekord i långdistans och mer om det läser du HÄR. Jag är klar med min utmaning med Lisa! Läs mer HÄR hur det var och gick.

APRIL – Jag tränar på. Lite explosivt som jag inte vill tappa helt men mest långlöpning.

MAJ – Något händer med mitt ben, jag backar från marathon tankarna och så jobbar jag riktigt mycket.

JUNI – Tycker det är skönt att ”vara tillbaka” till ”bara” explosiva lopp. Får lite semester med företaget och planerar hösten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: